Rss nog niet populair bij studenten?

Uit de statistieken van de Teletop homepage valt af te leiden dat rss de weg naar de studenten nog niet gevonden heeft. Op een gemiddelde dag krijgt de Teletop homepage zo’n 3500 hits. De onlangs geintroduceerde rss feed met het nieuws van de Teletop homepage wordt per dag door ongeveer 7 feed-lezers opgehaald. Dat is nogal een verschil. Het moet natuurlijk gezegd worden dat studenten de Teletop homepage niet alleen voor het daarop geplaatste nieuws oproepen. Het is ook de inlogpagina voor de digtitale leeromgeving. Maar toch denk ik uit deze cijfers te kunnen concluderen dat de rss feed nog niet zo populair is onder de (rechten)studenten. Waarschijnlijk weten de meesten niet eens wat rss ueberhaupt is. Het ontbreken van een feedreader op de meeste universitaire studentenwerkplekken helpt natuurlijk ook niet bij de promotie.

pageviews_tt.jpg
Teletop pagehits
pageviews_tt_rss.jpg
Teletop rssfeed circulation

Leave a Reply