Excuses voor de trackback spam

Beste lezers,
De afgelopen weken kon ik wegens verblijf in het buitenland mijn weblog niet beheren. Zul je net zien dat precies in die tijd een golf van trackback spam over mijn blog kwam.  Inmiddels heb ik alle ranzige verwijzingen verwijderd. Mijn excuses aan alle lezers die zich herkennen in onderstaande reactie:
"ehm, beste jongen, zit ik wat te browsen op jouw weblog, zie een link naar nieuw leven voor de overheadprojector, denk, dat is iets voor hier, en krijg vervolgens allerlei links voorgeschoteld als:
» gay anal from
gay fuck gay sex stories gay men gay fucking gay guys gay teen boys [Read More] en mature tits mature moms mature sluts mature moms [Read More]
en dat op mijn nuchtere maag! Is dat wat gebeurt als je met open source werkt?"

Leave a Reply